Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities
search
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. home
  2. Handige cadeaus

Handige gepersonaliseerde cadeaus voor elke dag

Ontdek hier ons assortiment van handige en originele cadeau ideeën: gepersonaliseerde sleutelhangers, aanstekers, zakmessen, bureauaccessoires en vrije tijd en dagelijks activiteiten.

 

Laat bijvoorbeeld een mooie pen graveren met een naam of korte tekst. Je zult uit verschillende merken kunnen kiezen: Waterman, Hugo Boss, Christian Lacroix, Cacharel…Het is een ontzettend leuk cadeau idee voor een collega of vriendin die net aan een nieuwe baan is begonnen.

 

Je vader is een echte Jeu de Boules liefhebber? Je kunt hier je eigen Jeu de Boules laten graveren met naam en motief, voor urenlang petanque-plezier!

 

Je vindt in deze categorie ook zakmessen die met laser gegraveerd zijn met je eigen personalisatie. Zwitsers zakmes of een echte Opinel? Verras je ontvanger met een prachtig gepersonaliseerd cadeau.

Gepersonaliseerde sleutelhangers

alles ontdekken
Alle gepersonaliseerde sleutelhangers > 

Jeu de Boules en Fins werpspel

alles ontdekken
Alle petanqueballen en Finse werpspellen > 

Messen graveren

alles ontdekken
Gepersonaliseerde messen > 

Gepersonaliseerde aanstekers

alles ontdekken
Gepersonaliseerde aanstekers > 

Vrije tijd en dagelijkse activiteiten cadeaus

alles ontdekken
Alle vrije tijd en dagelijkse activiteiten cadeaus > 

Pen graveren

alles ontdekken
Gepersonaliseerde pennen > 

Bureauaccessoires personaliseren

alles ontdekken
Alle gepersonaliseerde bureauaccessoires > 

Een gegraveerd cadeau heeft een sterke symbolische waarde

Soms is het niet zozeer het cadeau dat belangrijk is, maar veeleer wat het betekent en de waarde die het draagt. Meer symbolisch heeft een gegraveerd cadeau een sterke sentimentele waarde dankzij de voornaam, de datum of de boodschap die op het cadeau geschreven staat. Een gegraveerd cadeau slaagt erin te zeggen wat woorden soms nalaten! Aarzel dus niet om het perfecte cadeau te vinden om een boodschap te sturen, een datum te markeren of gewoon om een vriend te verrassen.

Een cadeau voor de hele familie

Het gegraveerde cadeau blijft een top cadeau idee en het is voor alle familieleden bedoelt. Voor een geboorte kan je een mooie gepersonaliseerde fotolijst kiezen, en voor een doop een super gegraveerd zilverwerk cadeau. Je kan hier top cadeau ideeën vinden het hele jaar door.

Een cadeau gegraveerd met een tekst maar ook een foto

Je bent op zoek naar een top cadeau met een mooie boodschap dan zijn de gegraveerde cadeau ideaal. Maar het is niet altijd makkelijk om te weten wat je wilt schrijven. Soms kan een foto in combinatie met een tekst een veel sterkere impact hebben. Deze combinatie is mogelijk met vele gegraveerde cadeaus bijvoorbeeld met onze gepersonaliseerde aanstekers, zakspiegels of een zakflesje. Een leuke foto met de juiste tekst, en je hebt een origineel cadeau waar de ontvanger blij mee zal zijn.