Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities
search
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. home
  2. Historische kranten

Historische kranten

 

Een speciale gelegenheid staat voor de deur en je zoekt een bijzonder cadeau? Eén ding is duidelijk: het moet een opvallend en origineel cadeau zijn, dat niet in elke winkel te vinden is. 

Ons krantenarchief omvat een ruime keuze aan historische kranten en tijdschriften van het jaar 1900 tot 2016. Je kunt jouw persoonlijke voorkeursdatum instellen en een keuze maken: oude kranten uit Nederland.

 

Je kunt ook een gepersonaliseerde gravure op de cadeaumap van onze historische kranten. Zo wordt elke historische krant een bijzonder en persoonlijk cadeau.

 

 

Een ontroerend cadeau voor een geliefde

Het is moeilijk om het perfecte cadeau voor een geliefde te vinden. Een cadeau dat zowel persoonlijk als authentiek is. Dat is wat we hebben bedacht in onze selectie nostalgische cadeaus. Cadeaus die verwijzen naar het verleden van je ontvanger, zoals een krant met zijn of haar geboortedatum.

 

Moeilijk om het perfecte cadeau te vinden?

Meer dan het cadeau zelf, zijn de geïnvesteerde tijd en de toewijding het bewijs van genegenheid. Het geven van een emotioneel geladen cadeau is moeilijk te vinden, en daarmee laat je zien dat je de tijd hebt genomen om iets echt betekenisvols te vinden. Bijvoorbeeld oude kranten, waarvan sommige meer dan 70 jaar geleden werden gedrukt. Dit is een originele idee die je vriendschap en verbondenheid met de ontvanger laten zien.

 

Uniek cadeau voor een unieke 

Neem bijvoorbeeld een familielid dat geen speciaal cadeau wil, maar wel verrast wil worden. Het bekendste is de oude krant: een authentieke krant van de dag van geboorte. Het is het perfecte verjaardagscadeau voor je Oma of Opa, maar ook voor je ouders of geliefde, om alles te weten over zijn of haar geboortedag.