Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities
search
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. home
  2. Cadeau voor vader

Cadeau personaliseren voor papa

Cadeau personaliseren voor papa

Verras je vader met een uniek cadeau! Ontdek op deze pagina alle gepersonaliseerde cadeau ideeën voor een papa. Een gegraveerd zakmes, wijnpakket, bierpul, of een geborduurd BBQ schort? Afhankelijk van het materiaal worden alle artikelen gepersonaliseerd door laser gravure, bedrukking of borduurwerk.

 

Er zijn veel gelegenheden om een vader te verwennen: Vaderdag, zijn verjaardag, Sinterklaas of gewoon als bedankje, omdat hij natuurlijk de beste en liefste vader van de hele wereld is. Een sleutelhanger met de mooiste foto van zijn kinderen erop gegraveerd? Dat is altijd een ontzettend leuk cadeau idee.

 

Vind snel het perfecte cadeau voor een vader!

Je hebt 56 artikels van 491 gezien
loading


Op zoek naar het perfecte cadeau voor een vader

Het is binnenkort Vaderdag of zijn verjaardag? Snel, een cadeau idee! Welkom bij Amikado. We hebben voor jou heel veel cadeau ideeën voor vader op een rijtje gezet. Van mooie luxe cadeau tot goedkoop cadeautje, je zult hier zeker een leuk verrassing vinden! En om het helemaal speciaal te maken kan je hier alle cadeaus laten personaliseren. Hoe bijzonder is dat? 

Wat is het perfecte cadeau voor een papa?

Het helpt natuurlijk om te weten wat zijn interesses zijn, wat hij leukt vindt en waardoor je hem blij kan maken.

Als hij bijvoorbeeld een wijnliefhebber is, kunt je hem met een prachtig wijnpakket verrassen. Naar keuze: een gravure op de deksel met een origineel design en zijn naam bijvoorbeeld, een gegraveerd wijnglas en een lekkere fles Bordeaux (met of zonder gepersonaliseerd etiket.) Hoe leuk is dat? Nu kan hij van zijn lekkerste wijnen genieten in zijn eigen glas. Ontdek ook al onze glazen die met een naam of een leuk design gegraveerd worden: bierglas, bierpul, whiskyglas, champagne glas

Je vader is een echte avonturier en houdt ervan om een weekendje weg te gaan? Verwen hem meteen prachtig gegraveerd zakmes dat hij altijd bij zich kan houden. Laguiole of Opinel, je zult verschillende merken en personalisatie designs vinden. Het kan ook een Zwitsers zakmes zijn, altijd zo handig!

Je vader is de liefste papa van de wereld en hij houdt zo veel van zijn kinderen? Geef hem een super sleutelhanger met een leuke foto van alle kinderen samen. Perfect voor op de sleutels. Of een mooi canvas met bedrukte foto van het hele gezin! Zijn mooiste herinneringen als wanddecoratie, hoe origineel is dat?

Goedkope cadeau ideeën voor een papa

Je bent op zoek naar een klein cadeautje voor Vaderdag? Je wilt je spaarpot niet kapotslaan? We hebben natuurlijk ook een ruime selectie van goedkope cadeaus voor papa. Je kunt de zoekopdracht per prijs kiezen, en alle cadeaus onder de 20€ samen zien.

Verras je vader met een Superheld bedrukte mok of met een gepersonaliseerd diploma van de beste vader. Je kunt dit artikel helemaal zelf ontwerpen, en je eigen tekst toevoegen. Waar is je vader het beste in? Wat is zijn beste kwaliteit? Zeg het met een bedrukt diploma zodat je hem kunt laten zien wat hij voor je betekent. Je papa gebruikt zijn smartphone veel? Je kunt hem een nuttig cadeau geven zoals een powerbank met zij naam erop gegraveerd. Zodat hij nooit op lege batterij komt te zijn. Dat zal hij vast een super cadeau vinden.

Gepersonaliseerd cadeau voor Vaderdag

Elke jaar komt Vaderdag weer terug om alle papa’s van de wereld te bedanken en te feliciteren. Ze hebben het wel verdiend hoor! Dus wij willen je helpen om een leuk en uniek cadeau te vinden. Een cadeau dat je papa zeker leuk zal vinden!

Ons antwoord: een gepersonaliseerd cadeau! Een gepersonaliseerd cadeau is origineel, helemaal uniek, en laat aan je ontvanger zien hoeveel je van hem houdt. Je kunt alle cadeau van Amikado zelf ontwerpen met je eigen personalisatie: de naam van je ontvanger, je mooiste foto, een prachtig tekst…Jij noemt het! Maar je vader dit jaar helemaal blij met een gepersonaliseerd cadeau dat hij nooit zal vergeten!

 

Cadeaus voor andere gelegenheden

 

Natuurlijk is Vaderdag het nummer 1 gelegenheid om een cadeau aan een papa te geven. Maar er zijn ook veel andere gelegenheden om je vader te verwennen, zoals zijn verjaardag, Sinterklaas of Kerst en natuurlijk ook zomaar voor een bedankje of om te zeggen hoe veel je van hem houdt. Je kunt trouwens ook een idee door gelegenheid vinden. We hebben bij Amikado allerlei soorten cadeaus, voor alle gelegenheden en alle vaders.