Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 80 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 80 € bestelbedrag* zie condities
search
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. home
  2. Dranken personaliseren

Dranken personaliseren

Verras jou ontvanger met een fles wijn of champagne met een gepersonaliseerd etiket. Laat je eigen tekst of berichtje bedrukken, natuurlijk ook heel leuk met een foto!

 

Voor speciale gelegenheden, ontdek ook onze wijn- en champagnepakketten met gegraveerde glazen, een fles drank en je eigen design op de deksel gegraveerd. Een gepersonaliseerd wijnpakket is een ontzettend leuk cadeau idee om iets speciaals te vieren! Een bruiloft, Nieuwjaar, een diploma of rijbewijs? Jij noemt het. Een fles Champagne is altijd perfect! 

 

Je zult hier ook whisky flessen en pakketten kunnen laten personaliseren: verschillende designs om de cadeaus helemaal uniek en bijzonder te maken. 

Wijn personaliseren

alles ontdekken
Alle wijnen > 

Champagne personaliseren

alles ontdekken
Alle gepersonaliseerde flessen champagne  > 

Wijnkist graveren

alles ontdekken
Alle gepersonaliseerde wijnkisten > 

Wijn- en Champagnepakketten personaliseren

alles ontdekken
Al onze cadeaus wijn- en champagnepakketten personaliseren > 

Whisky personaliseren

alles ontdekken
Alle gepersonaliseerde whisky cadeaus > 

Een gepersonaliseerde fles wijn voor een speciale gelegenheid

Je hebt binnenkort een speciale gelegenheid en bent op zoek naar een uniek en origineel cadeau idee? Een fles drank is een gezellig manier om iemand te feliciteren of te bedanken. Je kunt het etiket laten bedrukken met je eigen tekst. Je dochter is net afgestudeerd? Kies dan een fles champagne met haar foto bedrukt op het etiket. Jou Opa is bijna jarig en houdt wel van een lekker glas wijn af en toe? Ontdek onze verschillende Bordeaux, met gepersonaliseerd etiket. Om dit cadeau helemaal uniek te maken, kunt je ook een houten kist erbij bestellen. Het zal met laser gegraveerd worden.

Wijn en champagnepakketten

Voor een bruiloft bijvoorbeeld is een wijn of champagnepakket een uniek cadeau idee. Je kunt namelijk de deksel van het kist laten graveren met een mooi liefde design. Het kist bevat een fles wijn of champagne en 2 glazen die ook gegraveerd kunnen worden met de namen van het stel. Hoe leuk is dat? Onze wijn en champagne kisten bevatten naar keuze een fles, en een glas, of een fles en twee glazen. Alles kan gepersonaliseerd worden met je eigen teksten.