Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities
search
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. home
  2. Dranken personaliseren

Dranken personaliseren

Verras jou ontvanger met een fles wijn of champagne met een gepersonaliseerd etiket. Laat je eigen tekst of berichtje bedrukken, natuurlijk ook heel leuk met een foto!

 

Voor speciale gelegenheden, ontdek ook onze wijn- en champagnepakketten met gegraveerde glazen, een fles drank en je eigen design op de deksel gegraveerd. Een gepersonaliseerd wijnpakket is een ontzettend leuk cadeau idee om iets speciaals te vieren! Een bruiloft, Nieuwjaar, een diploma of rijbewijs? Jij noemt het. Een fles Champagne is altijd perfect! 

 

Je zult hier ook whisky flessen en pakketten kunnen laten personaliseren: verschillende designs om de cadeaus helemaal uniek en bijzonder te maken. 

Wijn personaliseren

alles ontdekken
Alle wijnen > 

Champagne personaliseren

alles ontdekken
Alle gepersonaliseerde flessen champagne  > 

Bier personaliseren

alles ontdekken
Alle bier cadeaus > 

Whisky personaliseren

alles ontdekken
Alle gepersonaliseerde whisky cadeaus > 

Thee en magische theebloemen

alles ontdekken
Alle thee cadeaus > 

Een gepersonaliseerde fles wijn voor een speciale gelegenheid

Je hebt binnenkort een speciale gelegenheid en bent op zoek naar een uniek en origineel cadeau idee? Een fles drank is een gezellig manier om iemand te feliciteren of te bedanken. Je kunt het etiket laten bedrukken met je eigen tekst. Je dochter is net afgestudeerd? Kies dan een fles champagne met haar foto bedrukt op het etiket. Jou Opa is bijna jarig en houdt wel van een lekker glas wijn af en toe? Ontdek onze verschillende Bordeaux, met gepersonaliseerd etiket. Om dit cadeau helemaal uniek te maken, kunt je ook een houten kist erbij bestellen. Het zal met laser gegraveerd worden.

Wijn en champagnepakketten

Voor een bruiloft bijvoorbeeld is een wijn of champagnepakket een uniek cadeau idee. Je kunt namelijk de deksel van het kist laten graveren met een mooi liefde design. Het kist bevat een fles wijn of champagne en 2 glazen die ook gegraveerd kunnen worden met de namen van het stel. Hoe leuk is dat? Onze wijn en champagne kisten bevatten naar keuze een fles, en een glas, of een fles en twee glazen. Alles kan gepersonaliseerd worden met je eigen teksten.

Wijn Personaliseren

Vier speciale momenten met onze gepersonaliseerde wijngeschenken. Onze selectie van wijnglazen, flessen wijn en wijnpakketten biedt een unieke manier om jouw waardering te tonen.

 

Wijnglas personaliseren: voeg een persoonlijk tintje toe aan elk glas wijn met onze gegraveerde wijnglazen. Kies uit een verscheidenheid aan ontwerpen en personaliseer met namen, initialen of datums voor een speciale touch.

 

Fles wijn personaliseren: maak een indruk met een gepersonaliseerde fles wijn. Kies jouw favoriete druivensoort en voeg een aangepast etiket toe met een boodschap, foto of logo voor een uniek geschenk dat zeker in de smaak zal vallen.

 

Wijnpakket personaliseren: combineer een fles wijn met 1 of 2 gegraveerde glazen in een prachtig gepersonaliseerd wijnpakket. Laat jouw geschenk extra speciaal zijn met een persoonlijke personalisatie op de houten kist.

Champagne Personaliseren

Maak elk moment sprankelend met onze gepersonaliseerde champagnegeschenken. Of het nu gaat om een verloving, bruiloft of jubileum, onze champagneglazen, flessen champagne en champagnepakketten zijn perfect voor het vieren van speciale gelegenheden.

 

Champagneglas personaliseren: geniet van champagne in stijl met onze op maat gemaakte champagneglazen. Personaliseer met initialen, namen of een speciale datum voor een elegant geschenk dat gegarandeerd indruk maakt.

 

Champagnefles personaliseren: geef een gepersonaliseerde fles champagne cadeau voor een unieke en feestelijke verrassing. Voeg een persoonlijk tintje toe met een op maat gemaakt etiket en maak van elke gelegenheid een onvergetelijke viering.

 

Champagnepakket personaliseren: combineer een heerlijk Champagne met gegraveerde glazen in een prachtig champagnepakket. Personaliseer de houten kist met een gegraveerde boodschap voor een geschenk dat zowel elegant als memorabel is.

Bier Personaliseren

Proost op vriendschap en plezier met onze gepersonaliseerde biergeschenken. Van bierglazen tot bierpakketten, onze producten bieden een unieke manier om bierliefhebbers te verrassen.

 

Bierglas en bierpul personaliseren:

Serveer bier in stijl met onze gepersonaliseerde bierglazen en bierpullen. Voeg namen, initialen of een speciale boodschap toe voor een persoonlijk tintje bij elke slok.

 

Bierpakket personaliseren:

Stel een gepersonaliseerd bierpakket samen met een selectie van heerlijke bieren en bijpassende glazen. Voeg een gravure toe aan de houten kist voor een geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door bierliefhebbers.

Whisky Personaliseren

Ontdek onze collectie gepersonaliseerde whiskygeschenken en geef een uniek cadeau aan whisky-liefhebbers. Van whiskyglazen tot whiskyflessen en whiskypakketten, wij hebben alles wat je nodig hebt om te toosten op speciale momenten.

 

Whiskyglas personaliseren: geniet van whisky in stijl met onze op maat gemaakte whiskyglazen. Voeg initialen, namen of een speciale datum toe voor een persoonlijk accent bij elke nip.

 

Fles whisky personaliseren: maak een statement met een gepersonaliseerde fles whisky. Kies jouw favoriete whisky en voeg een op maat gemaakt etiket toe met een gravure voor een geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

 

Whiskypakket personaliseren: stel een uniek whiskypakket samen met een selectie van premium whisky's en bijpassende glazen. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan de houten kist voor een geschenk dat zowel elegant als memorabel is.

Thee en Magische Theebloemen

Verwen jezelf of een geliefde met onze gepersonaliseerde thee en magische theebloemen. Van prachtige theepotten tot betoverende Abloom theebloemen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een rustgevende theetijd.

 

Theepot personaliseren: bereid thee in stijl met onze gepersonaliseerde theepotten. Voeg een gravure toe met initialen, namen of een speciale boodschap voor een uniek geschenk dat elke thee-ervaring verbetert.

 

Magische theebloemen: ervaar de magie van Abloom theebloemen die open gaan met kokend water. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je thee-ervaring door een selectie van betoverende bloemen toe te voegen aan jouw geschenk.