Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities
search
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. home
  2. Sieraden graveren
  3. Armbanden personaliseren
  4. Zilveren armbanden

Zilveren armband

Wat is er persoonlijker dan een sieraad dat is gepersonaliseerd met de naam van een dierbare? Ontdek een mooie collectie zilveren hangers en armbanden gepersonaliseerd met een naam, een datum of een lief berichtje. Je kunt daarna een type koord kiezen om het helemaal uniek te maken: waxkoord, ketting, gevlochten koord of stoffen koord met bloemetjes.

Deze zilveren armbanden zijn tijdloos en vormen een ideale gelegenheid om een geboorte, verjaardag, of je liefde voor een dierbare te vieren, of het nu je geliefde, beste vriend(in), moeder of vader is...

In de categorie Armbanden personaliseren, ontdek ook

Onze favorietenGoud vergulde armbandLeren armband


Personalisatie met een naam, datum of korte tekst

 

Het graveren van namen en datums is een klassieke en tijdloze keuze. Je zou ervoor kunnen kiezen om je eigen naam te graveren, die van een dierbare, of een significante datum zoals een geboorte, huwelijk, of andere gedenkwaardige gelegenheid.

 

Gravure van inspirerende citaten

Kies voor een betekenisvol citaat dat inspireert of een speciale betekenis heeft voor de persoon die de armband draagt. Het kan een zin uit een boek zijn, een beroemde quote, of zelfs iets persoonlijks dat tussen jou en de ontvanger gedeeld wordt. 

 

Een originele optie

Geografische coördinaten. De coördinaten van een speciale plaats, zoals de geboorteplaats, ontmoetingsplaats of een gedenkwaardige locatie, voegen een unieke en persoonlijke touch toe aan de armband.

 

Markeer de armband met woorden van aanmoediging of liefde

Je kunt de armband met woorden van aanmoediging, liefde of steun te graveren. Dit kan bijzonder waardevol zijn voor een cadeau aan een dierbare.pour un cadeau destiné à un être cher.

 

Personalisatie in vreemde talen

Kies voor een gravure in een vreemde taal die een speciale betekenis heeft. Dit kan de oorspronkelijke taal van een persoon zijn, een taal die jullie samen hebben geleerd, of gewoon een taal die esthetisch aantrekkelijk wordt gevonden.

 

Het belangrijkste: wanneer je kiest voor gravure op een zilveren armband, denk dan aan de persoon die het zal ontvangen en wat voor hem of haar het meest waardevol is. Of het nu een subtiele en persoonlijke inscriptie is of een gedurfde verklaring, de gravure kan een eenvoudige armband transformeren in een betekenisvol en gedenkwaardig verrassing.