Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities
search
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. home
  2. Sieraden graveren
  3. Armbanden personaliseren
  4. Goud vergulde armbanden

Goud verguld armband

Een uniek en origineel assortiment goud vergulde hangers van 3 micron, gegraveerd met een naam, een datum of een lief berichtje. Je kunt daarna een type koord kiezen om het helemaal uniek te maken: waxkoord, ketting, gevlochten koord of stoffen koord met bloemetjes.

Gepersonaliseerde goud vergulde armbanden om te geven aan een dierbare van...1 maand tot 99 jaar, of het nu voor een geboorte, doop, verjaardag, Sinterklaas, Valentijnsdag, een jubileum is, of gewoon om te laten weten dat je van diegene houdt.

In de categorie Armbanden personaliseren, ontdek ook

Onze favorietenZilveren armband Leren armband

De betaalbare prijs

Vroeger was verguld goud betaalbaarder dan massief zilver, waardoor het een elegante optie bood voor degenen met een beperkt budget. Dit is tegenwoordig niet meer zo het geval, daarom zijn onze prijzen voor massief zilver en verguld goud nu gelijkgesteld.

 

De luxueuze uitstraling van verguld goud

Verguld goud geeft de illusie van echt goud tegen lagere kosten. Het biedt een luxueuze esthetiek en kan op het eerste gezicht nauwelijks te onderscheiden zijn van massief goud.

 

Verguld goud is minder gevoelig voor oxidatie

In tegenstelling tot massief zilver is verguld goud minder gevoelig voor oxidatie. Het kan langer zijn glans behouden zonder zoveel onderhoud nodig te hebben.

 

Het lichte en comfortabele karakter van verguld goud

Verguld goud is vaak lichter dan massief zilver, waardoor armbanden comfortabeler zijn om te dragen, vooral voor degenen die de voorkeur geven aan lichtere sieraden.

 

Het is echter belangrijk op te merken dat verguld goud een buitenste laag van goud heeft die met de tijd kan slijten, waardoor het basismateriaal eronder zichtbaar wordt. Voor degenen die op zoek zijn naar duurzaamheid op de lange termijn, kan massief zilver een robuustere keuze zijn. De keuze tussen verguld goud en massief zilver hangt uiteindelijk af van individuele voorkeuren, budget en gewenste stijl.