Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 80 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 80 € bestelbedrag* zie condities
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. Home
  2. Gepersonaliseerde decoratie

Gepersonaliseerde decoratie

Gepersonaliseerde decoratie blijft één van de beste cadeau categorie. Het lukt altijd, en kan worden gegeven bij elke gelegenheid.

 

Je zal hier allerlei wanddecoratie vinden, die je met je eigen foto's laat bedrukken. Je kunt dus je eigen canvas of poster maken om een uniek sfeer thuis te creëer. Ontdek ook onze foto's met tekening effect. Het is ontzettend leuk als moederdag of vaderdag's cadeau, met de hele gezin samen op het portret. En ook nog leisteen deurbordjes en fake diploma's dat je helemaal zelf ontwerp.

 

Hier vindt je ook bedrukte kussens met foto of een design, bloempoten met plantje en gepersonaliseerd etiket, geurkarsen met laser gravure...Ruime keuze om de beste verrassingen te maken!

Natuurlijk, alles is personaliseerbaar!

 

Wanddecoratie - Canvas en posters personaliseren

Al onze cadeaus wanddecoratie - canvas en posters personaliseren > 

Bloempot met plant personaliseren

Al onze cadeaus bloempot met plant personaliseren > 

Regisseursstoelen

Regisseursstoelen > 

Geurkaars personaliseren

Al onze cadeaus geurkaars personaliseren > 

Deurbordje en diploma personaliseren

Al onze cadeaus deurbordje en diploma personaliseren > 

Kussen bedrukken

Al onze cadeaus kussen bedrukken > 

Gepersonaliseerde decoratie

Ontdek hier allerlei decoratie cadeaus, van woondecoratie tot wanddecoratie. Met je eigen foto of een leuk design, je kunt alles personaliseren naar wens. Een geurkaars bijvoorbeeld is altijd een goed cadeau idee, en past bij alle gelegenheden. Een verjaardag, een housewarming, of zomaar voor een bedankje of een beterschap cadeau. Je zult hier ook schattige bloempotjes vinden, met een vetplant Haworthia. Je kunt de het bloempotje helemaal zelf ontwerpen. 

Voor een nieuw huis, een nieuwe wanddecoratie.

Net verhuisd in een nieuwe appartement of huis? Of je nu student bent of niet, is één van de eerste wensen vaak om de kale muren op te troosten met leuke wanddecoratie, zodat je je echt thuis voelt. En hoe leuk is het om gepersonaliseerde wanddecoratie te hebben? Laat je mooiste herinneringen bedrukken op canvas of posters om je eigen sfeer te creëren. Dankzij onze editor kunt je heel makkelijk je eigen foto’s bewerken.

Je mooiste foto’s en beste herinneringen

Wij raden je zeker niet aan om je interieur om te toveren in een museum, maar wat is er nu mooier dan jouw interieur te personaliseren met wanddecoratie die op je lijkt. Ontdek hier allerlei cadeau ideeën van gepersonaliseerd decoratie. Zin in een nieuw kussen voor op de bank? Je kunt kussens op verschillende manieren laten bedrukken. Met een Keep Calm tekst, een foto, maar ook nog een fotomontage die je helemaal zelf kan bewerken dankzij de editor. Een ander leuk cadeau idee is de geurkaars gegraveerd met een naam of een leuk motief. En je kunt er ook nog een schattig houten kistje bij bestellen. Leuk idee voor een housewarming of een beterschap cadeau.

Gratis bezorgd boven 80 € bestelbedrag* zie condities