Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities
search
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. home
  2. Sieraden graveren
  3. Doopsieraden personaliseren

Doopsieraad graveren

 

Een doop is een speciaal moment doordrenkt met betekenis en symboliek. In deze bijzondere gelegenheid van liefde en zegeningen is er geen cadeau dat dieper reikt dan een doopsieraad met een persoonlijke gravure. Door het te laten personaliseren door lasergravure maak je niet alleen een cadeau dat de huidige vreugde viert, maar ook een blijvende herinnering wordt voor de toekomst.

 

Ontdek hier zilveren of vergulde doopmedailles, kettingen en armbanden om een uniek cadeau te geven.

Zilveren doop hanger graveren Goud vergulde doop hanger graveren

Zilveren doop hanger

Goud vergulde doop hanger

Artikelen in aanvulling

In de categorie Sieraden graveren, ontdek ook

Armbanden personaliserenKettingen en hangers graverenManchetknopen personaliserenSieraad met foto graveren

De doop van een kind: een speciaal gelegenheid

Het dopen van een kindje is een bijzondere gebeurtenis. Het is een sacraal moment waarin ouders, peetouders en de kerkgemeenschap zich verbinden om het kind te omringen met liefde, bescherming en goddelijke zegeningen. Voor zo'n belangrijk moment geef je als peter, meter, opa, oma of papa en mama graag een speciaal doop cadeau wat een blijvende herinnering vormt voor later. Ontdek hier onze doop medailles.

 

Een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment

Een doopsieraad is een speciaal geschenk dat deze bijzondere gelegenheid viert en een tastbare herinnering creëert aan de beloften en zegeningen die met de doop worden meegegeven. Het is een symbool van liefde, toewijding en verbondenheid dat het kind zijn hele leven kan koesteren.

 

Zilveren of verguld doop sieraad personaliseren

Om het doopsieraad helemaal uniek te maken graveren wij het voor je eigen personalisatie. De gravure voegt een persoonlijk tintje toe, zoals de naam van het kind en de datum van de doop, waardoor het sieraad een tijdloos aandenken wordt aan dit bijzondere moment. Laat ons je helpen om een onvergetelijk cadeau te creëren voor het gedoopte kind.