Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 80 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 80 € bestelbedrag* zie condities
search
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. home
  2. Nostalgisch cadeau

Nostalgisch cadeau

 

Een speciale gelegenheid staat voor de deur en u zoekt een bijzonder cadeau? Eén ding is duidelijk: het moet een opvallend en origineel cadeau zijn, dat niet in elke winkel te vinden is.

 

Ons krantenarchief omvat een ruime keuze aan historische kranten en tijdschriften van het jaar 1900 tot 2016. U kunt uw persoonlijke voorkeursdatum instellen en een keuze maken: oude kranten uit Nederland.

 

Kers op de taart is de gepersonaliseerde gravure op de geschenkmap van onze historische kranten. Zo wordt elke historische krant een bijzonder en persoonlijk cadeau.

 

 

Een ontroerend cadeau voor een geliefde

Het is moeilijk om het perfecte cadeau voor een geliefde te vinden. Een cadeau dat zowel persoonlijk als authentiek is. Dat is wat we hebben bedacht in onze selectie nostalgische cadeaus. Cadeaus die verwijzen naar het verleden van je ontvanger, zoals een dagboek met zijn of haar geboortedatum.

 

Heb je je cadeau nog niet gevonden? Ik weet het niet zeker.

Meer dan het cadeau zelf, zijn de geïnvesteerde tijd en de toewijding het bewijs van genegenheid. Het geven van een emotioneel geladen cadeau is moeilijk te vinden en toont onze investering. Bijvoorbeeld geboortekaartjes, waarvan sommige meer dan 70 jaar geleden werden gedrukt, of oude ansichtkaarten. Dit zijn allemaal originele ideeën die je vriendschap en verbondenheid met de ontvanger laten zien.

 

Raak  aan

Neem bijvoorbeeld een familielid dat geen speciaal cadeau wil, maar wel verrast wil worden. Lees meer over nostalgische cadeaus. Het bekendste is het geboortekaartje, gedrukt op de dag zelf.