Contact met ons opnemen Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities Contact met ons opnemen Mijn bestelling volgen Mijn account Inloggen Mijn account aanmaken Mijn bestelling volgen
Gratis bezorgd boven 85 € bestelbedrag* zie condities
search
0
Winkelwagen
0 €Geen cadeau
  1. home
  2. Sieraden graveren
  3. Kettingen en hangers graveren

Kettingen en hangers

 

Verras je ontvanger met een prachtige ketting met gepersonaliseerde hanger. Het is een uniek cadeau voor alle gelegenheden. Zilver of verguld, kies het materiaal dat de ontvanger van je cadeau het meest aanspreekt en laat het door ons team personaliseren door hoogwaardig lasergravure.

Een hanger personaliseren met een naam, foto of lief berichtje is een uniek en bijzonder cadeau.

 

Een gegraveerde hanger is niet alleen stijvol maar heeft ook een betekenis. Het is een perfect cadeau voor alle gelegenheden. Valentijn, een verjaardag of voor een jubileum, verras je ontvanger met een prachtig en persoonlijk sieraad.

Zilveren ketting Goud vergulde ketting
Onze favoriete kettingen

Zilveren kettingen en hangers



Goud vergulde kettingen en hangers



In de categorie Sieraden graveren, ontdek ook

Armbanden personaliserenManchetknopen personaliserenDoop sieraad graverenSieraad met foto graveren

Een prachtig gepersonaliseerd cadeau

Breng wat extra liefde in het leven van je dierbaren met onze gepersonaliseerde kettingen en hangers! We maken deze prachtige sieraden met veel liefde in ons atelier in Toulouse, en we graveren ze met laser voor dat extra vleugje persoonlijkheid. 

Het is niet alleen een cadeautje, het is als een stukje van jouw hart dat ze kunnen dragen. We graveren alles, van initialen tot een foto, zodat het niet alleen stijlvol is, maar ook een betekenis heeft. Geef zo'n sieraad cadeau en je zult zien hoe die glimlach op hun gezicht verschijnt - een blijvende herinnering aan jullie speciale band. Een gravure geeft niet alleen een persoonlijke touch aan het geschenk, maar het laat ook zien dat je de tijd hebt genomen om iets bijzonders te creëren.

Voor alle gelegenheden

Of het nu voor een verjaardag is, een jubileum, Valentijn of gewoon een 'ik dacht aan jou'-momentje, onze gepersonaliseerde hangers zijn de perfecte vriendelijke verrassing. Bestel vandaag en geef een cadeau waar ze nog lang over zullen praten! Van zilver of verguld, je kunt het materiaal kiezen dat het beste bij je zusje, moeder of nichtje zal passen.